Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Hjem

> Kristiansund bibliotek > Om biblioteket > Aktuelt > Bokfredag våren 2019

Bokfredag våren 2019

Bokfredag

Kom og få en bokopplevelse på en vanlig fredag!

På bibliotekets faste bokprat for voksne forteller bibliotekets ansatte om bøker og forfattere vi vil anbefale. Noen ganger leser vi litt fra bøkene, eller avslutter med et dikt.

Her får du høre om både kjente og mindre kjente forfattere, men på Bokfredag tar vi fram bøker som vi mener fortjener oppmerksomhet og mange lesere!

Arrangementet starter kl. 13 og varer cirka 45 minutter. Det er gratis og åpent for alle og vi byr på en kopp kaffe eller te.

 

Velkommen!

Program for våren 2019:

4. januar Eskil Det vi snakker om når vi snakker om kjærlighet av Raymond Carver. Vår i Fialata og andre noveller av Vladimir Nabokov. Rock Springs av Richard Ford.
  Randi Hva som helst er mulig av Elizabeth Strout. Ut av ensomheten av Benedict Wells. Jeg lever et liv som ligner deres av Jan Grue
1. februar Borghild Factfulness av Hans Rosling. Lærerinnens sang av Vigdis Hjorth. Søsterklokkene av Lars Mytting.
  Marianne Brent av solen av Laura Lippman. Pappaklausulen av Jonas Hassen Khemiri.
1. mars Britt Menn i min situasjon av Per Petterson. Alle elsket moren din av Toril Brekke. De to herrene fra Brussel av Eric-Emmanuel Schmitt.
  Hilde Hvem sa hva? Kvinner, menn og språk av Helene Uri. Vera ein annan stad av Annlaug Selstø. Ting vi mistet i brannen av Mariana Enriquez.
5. april Elisabeth Sommerlys. Og så kommer natten av Jón Kalman Stefánsson. Drapet på kommandanten av Haruki Murakami. Med livet foran seg av Émile Ajar.
  Eskil  
3. mai Randi Heftige bånd av Vivian Gornick. Jeg er, jeg er, jeg er av Maggie O'Farrell. Noe tapt og noe vunnet av Tara Westover.
  Borghild Agathe av Anne Cathrine Bomann. Eleanor Oliphant har det helt fint av Gail Honeyman.

Tidligere sesonger av Bokfredag, se hvilke bøker vi har presentert!

Del på facebook

Åpningstider:

Mandag - torsdag  10 - 19
Fredag 10 - 16
Lørdag  10 - 14

  

Telefon:
71 57 51 00

E-post:
bibliotek@kristiansund.kommune.no